Följ ditt öde. Underbart Budskap.

0

Ett helt underbart budskap som kom till mig idag

 

Destiny-kortet representerar den åttonde anledningen till att vara – att omfamna ditt öde. Ditt öde är tvåfaldigt. Du har ett universellt öde och ett personligt öde. Ditt universella öde är att bli hel och ansluten, hitta ditt centrum, att övervinna allt som förstör din fred, att möta din rädsla, släppa ont och älska dig själv och ditt liv med obehållen glädje. Du har också ett personligt öde, och det ödet innebär att du söker och följer din lycka. Ditt öde är att hitta och leva ett liv som har mening och syfte. Men ditt öde kommer inte att finnas där i världen; du måste kliva in och utforska ditt hjärta och sinne. Ditt öde är inte förutbestämt. Det är ett val du kommer att göra baserat på dina inneboende gåvor och talanger. För att möta ditt öde måste du först upptäcka och erkänna vad dessa gåvor och talanger är och sedan arbeta för att använda dem till förmån för mig själv och andra. Att veta att du har ett öde, eller flera öden, kan ge en känsla av syfte och förtroende. Det kan ge dig glädje, fred och uppfyllelse. Men din resa mot att möta ditt öde kan vara full av hinder och prövningar. Liksom gamla uppdrag är detta din uppdrag, men istället för att söka en immateriell “helig gral”, rör du dig mot något påtagligt och verkligt. Det finns aktiviteter och intressen som inspirerar din passion och kärlek, som gör att du känner dig fullständig och ger dig en känsla av rättvisa. Det är dessa saker du är avsedd att göra. Det kan vara trädgårdsarbete. Det kan vara att måla. Det kan vara att fixa trasiga saker och återanvända dem. Det kan vara läkande. Det kan vara skydd. Det kan vara vad som helst, men nyckeln till att känna igen det är hur det får dig att känna och vad du är villig att göra för att göra det till en viktig del av ditt liv. Du är aldrig för gammal eller för ung för att söka ditt gudomliga syfte.

Jag önskar er alla en underbar dag!❤

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke