Kanaliserat budskap❤ Välj att medvetet arbeta med attraktionslagen?

0

magi är att veta att du är magikern i ditt liv❤

 

Godmorgon alla underbara och fina. Ny vecka igen och varför inte börja arbeta på att skapa ett helt nytt liv.

Attraktionslagen arbetar hela tiden. Den vilar aldrig. Och den dömmer aldrig. Den vet inte skillnad på positivt och negativt.. Den styr bara under hjärnans kommandon. Vissa kan känna ibland att det där med attraktionslagen är något som bara funkar för vissa, men så är det inte. Även dom tankarna och dom energierna av att det inte fungerar, attraherar att det inte fungerar.

Attraktionslagen är en naturkraft som aldrig vilar. Konsten är att använda den på rätt sätt. Just detta ämne har jag studerat i många år nu. Och precis som väldigt många så ja förstår jag ju teorin. Det är själva praktiken som är det svåra. Men egentligen är det ju inte svårt. Det är bara vi människor som försvårar det.
Attraktionslagen är tankar och känslor som vi medvetet eller omedvetet sänder till vårt undermedvetna, som där efter styr oss i riktning mot det. Därför är det viktigt att välja vad man fyller sin hjärna med under dagen. Därför är det av stor vikt att man uppmärksammar när ens tankar börjar vandra in på fel spår så man så fort som möjligt kan börja tänka tankar som får en att känna positiva glada och kärleksfulla känslor. Det man förväntar sig skapar man. Och en av hemligheterna är repetition. Repetera, repetera och åter repetera. Tills en undermedvetna inte vet något annat alternativ och automatiskt styr ens liv i den riktningen mot det som man fokuserar på. Det kan räcka med att man ändrar fokus från en negativ tänkte som oroar en. Exempelvis att man ska på en intervju som man är nervös inför och börjar tänka alla tankar på alla sätt det kan gå fel. Har man då svårt att föreställa sig att det ska gå bra, så kan man välja att tänka något helt annat som ger en positiva känslor, exempel sina barn eller sina husdjur eller plocka fram ett gammalt minne av ens första kyss med den man älskar. Eller ett minne när Man gjorde något helt galet som Man börjar skratta av. Man kan även kolla på roliga klipp som får en att skratta ett tag. Då kommer ens undermedvetna vilja ge mera utav detta och skapar då en riktning för dig att gå där du kommer få uppleva mera av detta. Och så repetera, repetera och repetera.
Att starta dagen när man vaknar med att fylla hjärnan med glädje och kärlek genom exempel guidad meditation eller lyssna på affirmationer eller bara ge och få kärlek av de man älskar i sitt hem, skapar underverk för resten av dagen

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke