Dagensbudskap❤ Ängeln av Vilja

0

kortet visst bara vilka möjligheter som finns idag: hur och om du vill använda de är upp till dig❤

Föreställelse/ att visuallisera är nyckeln till framgång. Befria dig själv från fördommar och agera. Man behöver träna på att vara bestämd och uthållig för att nå sina mål. Att träna upp sin egen vilja är första steget och för ens eget bästa, och detta kort visar att det är möjligt att man kommer mottaga ett sådant test, om du inte redan fått ett, för att jobba upp och träna på precis den egenskapen. Du ska absolut inte oroa dig, varje prövning är given tillsammans med styrkan och kraften att överkomma❤

Det bästa är att träna upp din vilja varje dag. Startandes med små vardagliga förändringar. Våra vanor är vanligtvis formade över en period mellan 20 till 60 dagar, beroende på hur mottaglig man är som person, hur komplicerat och ovanligt det som man vill etablera som en ny vana är, hur komfortabelt det är, hur den omgivande miljön ser ut, ochsåvidare. Även om du skulle missa en dag av träning så ge inte upp. Fortsätt på vägen som leder till ditt mål.❤

Själv jobbar jag mycket med positiva affirmationer varje dag, så ofta jag kan. Jag brukar lyssna på klipp på Youtube i bilen, när jag kör till och från dagis, affären eller gymmet. Det är så viktigt tycker jag vad man väljer att fylla sin hjärna med under dagarna. Ens undermedvetna är som en svamp som suger åt sig all information den matas med. Och vårt undermedvetna vet inte skillnaden på vad som är sant eller inte. Den tar bara emot information och är sedan en del av skapandet av livet man lever. Jag matar mitt undermedvetna med information om att jag klarar allt som jag behöver klara för att nå mitt mål inom min karriär som massör. Och stegvis faller bitar på plats. Självklar är man nervös och det är lite läskigt. Men när man ser tillbaka på vägen man vandrat till vart man står idag så ser man att det rör sig ju faktiskt åt helt rätt håll. Kanske inte så snabbt som en ivrig själ som jag själv hade önskat, men förmodligen precis så snabbt som jag faktiskt klarar av att hantera. Och kontrollbehovet sen… Men där jobbar jag också med att affirmera och lita på att universum och mina vägledare alltid ger mig den informationen som jag behöver precis när jag behöver den❤

Önskar er en fantastiskt söndag fylld av ljus och kärlek❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke