Magi när man omformulerar sig❤

2

Magi kan verkligen uppstå när vi omformulera oss i bön.

Ibland kan det vara så att det man önskar att manifestera, inte är i linje med vad själen önskar. Och själen är dock starkare än egot och på sätt skapas ett motstånd.

Egot kan önska sig “jag önskar att vara jätte vältränad och snygg så att jag kan få bättre självkänsla.. ” Denna bön/önskan kan då bidra till att ingenting händer eller till och med att raka motsatsen manifesteras. För själen vill att du ska önska dig på ett djupare plan. Försök då att tänka i andra banor gällande detta, som i detta fallet, vad är det man egentligen på riktig önskar sig?

Jo ” jag önskar att älska mig själv och min kropp, precis som jag är å känna den starka känslan av att jag är attraktiv” som vi alla säkert vet nu är ju att allting börjar inifrån. Med en känsla.
Visst kan det även finnas dom som får resultat och blir jätte snygga av styrketräning med mera. Men inombords finns ibland den känslan kvar av att jag duger inte som jag är egentligen. Eller en rädsla över ifall man skulle vara omtyckt eller inte om man skulle tappa Det och inte orkade fortsätta med träning och strikt kost. Skulle jag fortfarande vara omtyckt om jag slappnade av och va mig själv?

Det många skulle vinna mycket på att ändra i sina böner och affirmationer när dom känner att dom inte får det dom önskar är att ta bort den specifika saken. Istället för “jag önskar att få bli ihop med kalle” men Kalle är dryg eller utnyttjar eller bara finns inte för dig känslomässigt. Försök då istället med att önska “jag önskar mig en person att älska, som älskar mig lika mycket som jag älskar hen

Eller “jag önskar få jobbet i sharken på ica” ingenting händer… Försök med “jag önskar få arbeta på ett arbete där min själ blir glad och jag får massa underbara kollegor och som bidrar till min personliga utveckling”

Jag ser så många som är ute å jagar fel saker och är stressade och olyckliga. Att önska ifrån själen istället för med egot är så mycket mera kraftfullt och givande jag lovar😙 Lyssna efter vad det är som du egentligen faktiskt önskar dig❤ och glöm inte den magiska nyckeln, repetera, repetera och repetera❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Pingback: Tarot kortet 7 i Bägare❤️

  2. tcxorotxlj den

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

Lämna en tanke