Dagens Budskap❤😇

0

Änglarna längtar efter att få din uppmärksamhet🙏❤

“Bönens kraft hjälper dig även då allt annat känns misslyckat”

Det behöver absolut inte vara så att du kommer eller redan befinner dig i en situation där saker och ting är så dåliga att allt känns hopplöst.

Det faktum att du litar på kraftfulla andliga varelser som änglar är ett starkt bevis på att din tro är stark. Men kanske är set så att du har underskattat kraften  av att be. Vänta inte med att be tills du befinner dig i situaner som är kniviga. Änglarna vill hjälpa dig även när det är glädjefylld. Din bön behöver inte följa någon strikt ramsa eller till till en specifik ängel för att bli effektiv. Bara intentionen räcker så sköter dom resten. Det viktiga är att bönen kommer ifrån hjärtat och att den i första hand är till för dig. Eftersom man inte vet vad som är det högsta bästa för andra och deras lärdomar. Istället kan man rikta bönen mot det som är runt dom. När du ber för dig själv så länge också om du har några särskilda behov som du vill reservera för dig själv. Försök under dina böner att fokusera på affirmera och visualisera positivt bilder på vad du vill uppnå och attrahera och uteslut det som du inte vill ha så att det inte blir förvirrat.

Var nu även uppmärksam på så kallade Angel numbers

Änglarna älskar dig och dom är med dig alltid ❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke