Dagens tarotläggning❤ 13/6

2

Du går din egen väg och du ska lita på dig själv först och främst. Det är du och bara du som har ansvaret för din framtid och just nu har du alla krafter med dig att genomföra de förändringar som krävs för att du ska må bra med dig själv❤ du kommer nå dina mål. Ingenting kan stoppa dig❤😇

Förvandling i fokus😇❤

Page of feathets❤
Du är nu mer medveten om dig själv än vad du har varit tidigare, du är envisare och mer fokuserad och tänker dig noga för och skapar det som är viktigt för dig för att må bra och finna din utveckling. Du börjar lita mera till dina tankar och fokuserar på det som ger dig en utveckling. Du är sökande, otålig och du vill att det ska hända saker. Du känner dig öppen och mottaglig och redo för nya saker

Two of feathers❤
Du kan ta det lugnt nu i sinnet, du finner din sanning och allt som tidigare pressat dig är nu över, du får nu mer tid till dig själv och din egen utveckling och trivs med livet som det är. Nu släpper du stress och finner dig själv vara i nuet och du utvecklas bra. Du börjar nu bli mer medveten om din egen kraft, din förmåga och hur du ska utvecklas vidare i din egen takt. Du kan nu finna svar på funderingar som du burit på en längre tid och landar i allt som kan ha varit kaotiskt.

Transformation
Det är nu dags att släppa, att förändra och lita till livet! Du kan inte backa nu, du skulle förlora för mycket, släpp och gå vidare. Nya tider väntar nu där du kan vara stark och målmedveten, ta med dig och använd den erfarenheten som du skaffat dig. Du kan uppleva det som att du tappar kontrollen, men se det istället som ett förarbyte, det är nu du tar tag i ratten och styr dit du vill. Du kan nu sluta vara ett offer för omständigheterna och istället ta ansvar och kräva respons på det du vill åstadkomma i livet. Förändringar ÄR på gång, vare sig du vill eller inte, så häng på flödet och undvik att motarbeta, denna aspekt är för stark för att stå emot.❤❤❤

 

 

 

 

Är du intresserad av att få en personlig budskapsläggning? Kontakta mig då på mejl adressen : oneilluminatedsoul@gmail.com

Just nu kostar dessa 50kr

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Tack🙏❤

    • 0neilluminatedsoul den

      Tack🥰😇

Lämna en tanke