Dagens tarot läggning❤️ 15/6

0

Låt dig själv vara lite ego🥰

Ny vecka, nya tag!

Först och främst vill verkligen tacka alla er underbara som läser mina inlägg. Ni är fantastiska och det glädjer mig så mycket att ni gillar dom💕🙏 massor av ljus och kärlek sänder jag till er❣️

Nu har jag och min familj äntligen börjat tillfriskna efter 2 och en halv vecka förkylning. Hoppas verkligen att mina pojkar ska få gå på förskolan nu för dom har längtat så mycket och dom är så trötta på att vara med varandra och sina föräldrar🤣

Dagens tarot läggning ser härlig ut! Och nu har vi detta med oss❤️

 

Nu har du möjlighet att skapa något nytt, lita till din egen kraft och förverkliga det som du drömmer om. Intensiv fokuserad och stark, målmedveten och totalt engagerad i att förverkliga det nya som ligger framför dig. Oavsett område i ditt liv så vet du var du har din egen kraft och vilka möjligheter du har. Självständig och drivkraftig, med en stark motivation att förverkliga det som du nu möter och de tillfällen som nu ges. Du kan möta nya händelser men har dom under kontroll och vet du själv kan göra för att få ut det bästa. Du står helst på egna ben och litar på din egen kraft. Din inre övertygelse hjälper dig att komma vidare, inte bara starta upp i något nytt, men det som nu ligger framför dig har en enorm kraft och påverkan på ditt liv.

Du har nu alla möjligheter att se dig själv! Uppmärksamma vem du är, vad du vill, våga vara lite ego, lite fixera vid allt som är omkring dig som ger dig glädje, våga släppa lite på andliga funderingar om vad som är rätt och fel och istället känna efter vad du egentligen vill ha. Våga vara excentrisk, provokativ om så behövs, men se till att du syns, att du tar plats och att du vågar leva ditt liv utn en massa krav och förutfattade meningar.

Ödet nu är att ändra din situation, att se på vad det är du har och vad det är du vill få ut av livet, sluta vara ett offer för omständigheterna, sluta grubbla, sluta backa och sluta ta på dig allt som går fel och förverkliga i stället det du vill göra. Med all den kraft du har med dig kan du säkert flytta berg bara du finner motivationen. Ta ansvar för dina handlingar och förverkliga dina drömmar istället för att låta andra ta fördel av det som sker i ditt liv. Utmana dig själv till att ta kontroll över din situation. ❤️❤️❤️

Önskar er an fantastisk ny vecka och en härlig dag! ❤️

 

Är du intresserad av att få en personlig budskapsläggning? Kontakta mig då på mejl adressen : oneilluminatedsoul@gmail.com

Just nu kostar dessa 50kr

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke