Dagens budskap 💕 16/6

0

~Val~💕

Allt du är, allt du har lärt dig och allt som du har upplevt, är allt födda av eget val- de val du har gjort, de val andra har gjort för dig, eller val de har gjort för sig själva som har påverkat ditt liv.

Du kanske tror att du inte har något val, men det i sig är ett val. Du kan också ha låtit andra bestämma för dig – också detta är ett val.

Du kanske tror att du har för många alternativ och låter detta förvirra och förblinda din förmåga att välja – detta är ännu ett val. Du är fri att välja, eller att låta andra välja för dig. Du kan välja blint eller med omsorg. Du kan välja att agera eller skjuta upp. Du kan göra dina val klokt, med kunskap och medvetenhet eller göra dem i okunnighet. Oavsett om du väljer att tro det eller inte, så är du välsignad med fri vilja – kraften att handla och välja självständigt och bestämma din framtid.

Du är en produkt av alla dina val och andras val. Allt som omger dig i din miljö är resultatet av dina val. Allt kommer tillbaka till fri vilja.

~Sammarbete~💕

The Two of Fire representerar partnerskap och att anpassa dig till någon annan som delar dina mål och visioner för att göra en idé till verklighet. Det symboliserar en maktdelande situation där två personer med ömsesidiga intressen arbetar tillsammans eftersom de tillsammans har större chans att lyckas och uppnå sina ambitioner än de skulle ha gjort om de arbetade ensamma.

The Two of Fire representerar lagarbete och arbetar tillsammans på ett harmoniskt sätt. Arbetsfördelningen är naturlig och organisk, eftersom var och en har olika men lika styrkor som, när de sammanförs, skapar starkare och förenar helhet. Det betyder ett lika utbyte av energi, där båda parter erhåller samma belöning och tillfredsställelse.

Har du ett mål eller resultat du vill visa, men inte kan uppnå utan hjälp? När Two of Fire visas representerar det en möjlighet att arbeta med någon på ett samarbetsvilligt sätt som kan låta er båda göra tanken till verklighet. Oavsett om den personen kommer till dig som mentor, som, genom att arbeta med dig, kan lära dig välbehövliga färdigheter, eller en partner som arbetar med dig för att halvera arbetsbelastningen, din delade vision och ömsesidiga intressen hjälper dig att övervinna hinder du har hittat på din väg som kan hindra dig från att gå framåt.

Nu är det dags för lagarbete. I den här situationen är två huvuden bättre än ett, och två par händer kommer att göra att arbetet bli lättare 🙏❤️

 

 

Är du intresserad av att få en personlig budskapsläggning? Kontakta mig då på mejl adressen : oneilluminatedsoul@gmail.com

Just nu kostar dessa 50kr

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke