Budskap torsdag och fredag 💕

4

 

Nu är det riktigt spännande kärleksfulla energier i vår atmosfär.❣️🙏

Här kommer väntar nu ett kärleksfullt äventyr med massor av romantik🥰 du kommer känna dig härlig och ha väldigt lätt att bjuda på dig själv. Mycket skratt. Dessa upplevelser som kommer är verkligen sådana som du önskat dig. Nu är det verkligen bara att ta för sig av kärlek och glädje. Det är bara att ta för dig! För delar med sig det gör du redan. Du är positiv och öppen och söker allt som kan ge dig en upplevelse. Du känner dig säker och utstrålar en härlig attityd som kanske gör att du kan upplevas som flörtig utan att du egentlig gör det med avsikt. Du kommer få det mesta så som du vill de och du söker dig enbart till positiva upplevelser. Du har ett härligt sätt att bjuda på dig själv vilket gör att andra vill vara i din närhet. En man kan komma att påverka ditt liv nu. Antingen med uppvaktning som kan vara lite plötslig eller så busar ni bara 🥰


Kärlekens tecken fortsätter!

Nu finner många lyckan och kärleken. Troligen så finns den redan eller så kommer den inom kort. Du kommer få det du önskar och en relation betyder mycket för dig framöver. Du kommer vara lycklig och ge dig tid att uppskatta det som finns för dig. Relationen du längtar efter kommer att fulländas och du finner glädjen i dig själv. Denna glädje delar du även stark med dig av till andra. Starkare band mellan två skapas som blir stabila, är du i en relation så stärks den ännu mera.
Inom arbete så kan mera stöd och uppmuntran komma nu. Starkare gemenskap 🥰

Måttfullheten är ett bland det kraftfullaste korten när det kommer till andlighet. Du är helheten mellan kropp, själ och ande. Du ska nu lyssna till dina andliga impulser och våga uttryck dig. Fysiskt, dansa, sjung bjud på dig själv. Du hittar då din inre harmoni som gör att du vågar vara i stillhet mitt i livets puls. Bara vara och tillåta dig själv må så j**la bra!

En andlig upplysning finns starkt med detta kort, stark relation till dina andliga guider eller vägledare. Lyssna till ditt högre jag för nu kan du höra dess röst tydligt. Detta kort visar även på en mycket stark kärleks relation där “de tu blir ett” en känsla av tillhörighet som är Själsligt – tvillingsjälar 💕

Med detta kort kommer gudomlig, universell vägledning i det som du behöver. Du kan nu gå vidare och njuta av livet❣️

Önskar er alla en fantastisk midsommar helg💕🙏❣️ massor av kärlek till er! ❤️

 

 

Är du intresserad av att få en personlig budskapsläggning? Kontakta mig då på mejl adressen : oneilluminatedsoul@gmail.com

Just nu kostar dessa 50kr

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack🙏❤❤❤ Ja, “by the energy” är det så men pga omständigheter runtom, så är det icke manifesterat i det jordiska ännu iaf🌹🐞🌹 Önskar dej en underbar midsommar❤

  • 0neilluminatedsoul den

   💖❤️💕 Den gudomliga lagen av perfekt tajming 🙏❣️

   • Leischa den

    Så sant🙏❤ Och jag behöver träna mitt tålamod, vilket jag faktiskt tror du fick upp nåt om i dagens inlägg om jag inte missminner nu😎🙈

    • 0neilluminatedsoul den

     🙏🥰

Lämna en tanke