Budskap lördag 20/6💕

4

Godmorgonallesammasn🙂jjag hoppas ni hade det jätte trevligt igår och ni är härligt ömma och slitna i kroppen idag. Det är då jag iaf😂💖 mycket trevlig midsommar med riktigt kanon väder!

Måttfullheten vill verkligen vara kvar och pucha på med sina energier. Ni som missade så kom hon med sitt budskap i inlägget jag gjorde till torsdag och fredag här innan helgen. Detta ska vi alltså ta till oss extra mycket nu då återkommande kort för mig är extra kraftfulla och vill verkligen göra ett avtryck på en.

Våra andliga guider vill verkligen att vi ska se att vi är fantastiska människor med så fin personlighet. Du har ett rikt inre❤️ Det är dags att gå vidare i livet nu, öppna upp dig för fler möjligheter. För livet leker faktiskt. Du är i kontakt med sitt inre. Relationer utvecklas (speciellt andliga) och fördjupas.

Ha mod att göra bruk av ditt eget förstånd

~Läs gärna det tidigare inlägget för mer ingående av detta kort~

~~~~~~~~~~~~~~❣️~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Detta kort visar på att du har många funderingar omkring dig själv, hur du är, om du duger, hur ska du bli älskad och så vidare. Det är många känslor nu som behöver få balans. Ett utvecklande av tålamod kan behöva utföras❤️ alla de känslomässiga funderingar som du bär på kan endast du ta ställning till. Vänta inte in någon annans val eller förslag.

 ❤️❤️❤️

Om du inte ändrar inställning och släpper det som du så förtvivlat försöker hålla kvar så kommer du att få det tuffare framöver, du kan tappa kontrollen över dina handlingar och missa tillfällen bara för att du väljer att se motgångarna istället. Du kan få svårt att fokusera dig på det som är viktigt, så gör redan nu upp en plan på vad du kan göra när du känner ångesten komma krypande. Dina motgångar blir inte värre än vad du gör dom, valet är ditt. Men tänk på att tillåta dig att må dåligt och sörja det som livet tagit ifrån dig. Det är då man släpper det fritt❤️

Ljus och kärlek till dig💕💕💕

 

Är du intresserad av att få en personlig budskapsläggning? Kontakta mig då på mejl adressen : oneilluminatedsoul@gmail.com

Just nu kostar dessa 50kr

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Stämmer fint, tack🙏❤🌹🐞🌹

  • 0neilluminatedsoul den

   Tack🥰❣️

 2. zvfcptczeb den

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  • 0neilluminatedsoul den

   Hey! Sorry but I don’t understand? ❤️

Lämna en tanke