Kanaliserat Budskap ❤️ du är perfekt❤️

2

Nymånen som va förra söndagen slog mig riktigt hårt. Det hände mycket inuti mig som en explosion. En del bra och en del förvirrande. På måndagen så bara va jag rökfri hela dagen och det har jag fortsatt med. Jag kom igång ordentligt med träningen igen efter en månads uppehåll, och har en sån enorm motivation till gymmet igen.

Men jag fick också ett starkt utbyte utav känslor inuti mig som jag inte förstod eller kände igen. Det har blivit bättre nu, efter en vecka. Därför jag inte har skrivit här under veckan för jag har inte känt igen mig själv. Behövt isolera mig och avvakta vad som skedde.

Jag har varit ledsen och jag har varit rädd inuti mig. Jag har känt hopplöshet och jag har varit helt raderad ifrån känslor. Jag förstår det fortfarande inte riktigt. Men har ändå ett lugn över att allt är som det ska. Och att allt skedde precis vid nymånen gör ju så jag känner att det var en högre makt som ingripigt för att göra justeringar. Men iallafall. Nu börjar känslorna vakna igen och detta va en väldigt häftig upplevelse och jag är nyfiken på hur utfallet blir🥰

I min meditation så fick jag detta kanaliserat till oss alla❤️

Du är tillräcklig.
Du är värdig och du räcker precis som du är ❤️Det skulle vara så vacker och bra om var och en tränade lite varje dag på att Släppa det negativa självpratet för oss själva.  och dom begränsande övertygelserna vi har som avlar rädsla, osäkerhet och tvivel för oss själva. Vi borde försöka, att så fort vi uppmärksammar att den kommer, Tysta den rösten som säger att man inte räcker, på så sätt börjar vi ta tillbaka vår makt och komma ihåg vilka vi är i kärnan. Exakt vem man är tänkt att vara. Den man är, är den som behövs i världen.

Vi behöver tända och lysa upp vårat inre ljus. Det är verkligen inte enkelt att finna sin egen sanning. Och jag vet inte om det är något man kommer uppnå, och om man gör det, så kommer väl nästa brövning.

It’s allright to fall apart sometimes.

Vi måste falla för att kunna utvecklas. Vi måste se och leva vårt mörker, våran skuggsida för att lära känna oss själva. Det finns inga rätt eller fel, det finns bara kärlek.
Det är okej och till och med väldigt nyttigt att hamna i perioder där du inte alls känner igen dig själv. Inte vet vem du är eller vad det är för känslor du känner eller inte känner. Det är en utrensning fas, en utvecklingsfas. Omfamna det och få inte panik. Det kommer bli bättre.
Detta är din tid. Som du behöver för din utveckling och det ska du inte ha dåligt samvete för. Allting kommer utvecklas precis som det ska bli. Änglarna, vägledarna och guiderna jobbar bakom kulisserna för det bästa utfallet för alla❤️

Vikten av att stilla sinnet, vara tyst och bara andas är så mycket kraftfullare än vad vi kan tro❤️

 

Önskar er alla en jätte fin start på denna vecka❤️

 

Som vanligt om du Är intresserad av att få en personlig budskapsläggning så Kontakta mig då på mejl adressen : oneilluminatedsoul@gmail.com

dessa kostar 60kr

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    🙏♥️🐞🌹🐞

    • 0neilluminatedsoul den

      🥰💖💖💖

Lämna en tanke