❤️❤️❤️

2

Hej! Och förlåt för mitt långa uppehåll, jag har tänkt på er varje dag men under alla omständigheter så ahr tid inte funnits och tyvärr inte heller kraft nog. Barnen har inte fått vara på dagis på jätte länge pga läget i samhället, jobbet har blivit lidande och vi har genomgått en mindre kris, men jag vet att vi absolut inte är ensamma och att det finns väldigt många som har det tufft och ännu tuffare nu❤️❤️❤️❤️ mina tankar går till er alla som speciellt är ensamstående föräldrar i detta läget ❤️ massa ljus och kärlek vill jag sänd a till er❤️❤️

Läget är som läget är i världen just nu, men jag känner ändå ett väldigt stort hopp inför detta nya år, att något är på gång ligger i luften på något sätt❤️❤️

Idag klockan 13.00 kommer jag sända Healing till er som önskar.
Jag kommer arbeta tillsammans med Ärkeängel Haniel❤️ Haniel hjälper dig koppla upp dig till den gudomliga kraften och ditt högre syfte och står för djupaste intuition och medialitet.
Du som vill vara med kan ta emot vart du än befinner dig, bara ta några djupa andetag och säg högt eller tyst till din healing guid “jag öppnar nu upp mig för att mottaga den läkande kraften som Sarah och Ärkeängel Hanieln nu sänder”
Har du mycket I dig som behöver läkas kan du komma att känna dig tung och trött under och en stund efter själva healingen. Detta är helt ofarligt❤️ Drick gärna ett stort Klas vatten både innan och efter. Healingen kommer att pågå i 30 minuter ❤️

Healingen är gratis men jag tar varmt emot valfri symbolisk gåva❤️ 0734213665
Alla som vill vara med sätter ett hjärta i kommentarerna ❤️❤️❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Petra den

    <3

  2. Helena den

    ❤️

Lämna en tanke