Dagens Tarot❤️

0

8 i bägare symboliserar tid för förändring eller en övergång, genom att gå bort från något. Lämna något som inte funkar.

Precis som en larv måste dö innan den förvandlas till en vacker fjäril, behöver vi alla förvandla oss själva i våra liv då och då.

För att utvecklas och bli dom som vi är menade att bli.

Detta kortet dyker särskilt upp efter att ha tröttnat på att leva det som varit från dag till dag, och ge sig ut på en resa som kommer att hjälpa en att få en djupare förståelse om livet.

detta kort visar att du behöver uppleva ett högre syfte❤️❤️

Du kanske har undersökt dina alternativ, svängt runt från ett val till ett annat, smakat vinet i varje kopp, som ett sätt att reda ut vad det är du verkligen vill ha med ditt liv.

Du har upplevt en känsla av utmattning – och kommit till en insikt om att du måste ta ett steg bort från det som är bekant.Det är ett val och ett erkännande av att sann lycka inte kommer att finnas i det du redan har skapat.

Åtta av bägare visar att man är trött på de världsliga sakerna och är på väg att ge sig ut på en mycket mer andlig resa. Och om så är fallet, var glad, för förändring sker när vi som mest behöver det.❤️🙏

Svärdens kung är en symbol för intellektuell makt och auktoritet och har modet och intellektet att uppnå allt han önskar. När detta kort dyker upp är du i din makt och styr från en plats av auktoritet och respekt. Du står fast i din sanning och uttrycker dig med djup övertygelse. Som ett resultat uppmärksammar andra vad du har att säga.

du har en klarhet i sinnet och kan uppfatta sanningen, så det är upp till dig att ta ledningen med att tillhandahålla en objektiv synvinkel och fatta beslut baserade på opartisk bedömning. Du är väl positionerad för att bedöma din situation på lämpligt sätt och identifiera eventuella begränsande beteenden som kommer i vägen. Du är också mästerlig på att hålla dina känslor i schack samtidigt som du använder din intellektuella kraft och mentala klarhet för att fastställa sanningen. Du skär rakt på sak och kommer till sakens kärna för maximal effektivitet och effekt. Även om du kanske oroar dig för att du inte är särskilt omtänksam eller sympatisk med andra, är denna avskildhet det du behöver mest just nu ❤️❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke