❤ Mitt nya kraftdjur❤

0

Godmorgon alla fina underbara själar. Jag hoppas att ni och era kära är friska och mår bra i dessa tider🙏 Vi lilla familjen här har fått kurera oss hela veckan då vi alla har förkylning symtom till och från. Det tar på krafterna att försöka hålla humöret uppe på två små pojkar som är rastlösa och ledsna över att inte få vara på förskolan. Det är viktigt att man tar sig tid för själv också även i dessa situationer. Jag behöver få mina 15 minuter minst till att meditera och ladda min energi. Igår var vi iallafall ute i det varma vädret. Vi åkte till en frilufts park och va vid vattnet och i skogen hela dagen, sen sov vi otroligt härligt allihopa hela natten. Helt otroligt vad naturen gör med en😇❤

Igår kom Rådjur till mig upprepade gånger. Vilket för mig betyder budskap från universum😇❤

När jag morgon mediterade så dök det upp ett rådjur flera gånger. För varje gång den vackra varelsen dök upp så var han närmare och närmare och så vacker. Sedan under dagen när vi var i bilen på vägen hem så stod han där igen vid vägkanten på väg in till skogen, han stod och kollade på oss och flyttade sig inte även fast vi körde förbi, (sakta så klart.) Och det var som om han såg rakt på mig❤

Så därför känner jag nu att denna underbara varelse är mitt totem, mitt kraftdjur. Ett kraft djur är en spirituellvarelse som skickas till oss ifrån den spirituella världen. För att ge oss kraft, hjälp, budskap eller lärdom. Dessa varelser dyker upp antingen fysiskt eller i drömmar/meditationer. För mig brukar djuret oftast, precis som igår, först dyka upp i en dröm/meditation och därefter fysiskt eller så ser jag den upprepade gånger på tv.

Inom core shamanismen så hämtar shamanen sitt eller andras kraftdjur igenom att göra en meditativ resa till underjorden. När djuret visat sig i tre olika vinklar vet man att det är ens kraftdjur och man tar det med sig upp till mellan världen. Efter detta måste man även underhålla sitt kraftdjur, igenom olika ritualer i trans, som dans, sång med mera. Själv sänder jag mitt kraftdjur massor av kärlek och tacksamhet.

(Ylva Trollstiern bild)

Så här beskrivs rådjuret: Instinkter och stark intuition. Oberoende. Rådjuret visar på moder jords krafter. Dess horn växer en bit varje år, och det symboliserar förnyelse och pånyttfödelse. Rådjuren är snabba och kan antingen bara uppenbara sig eller försvinna i samma ögonblick. Visar på snabbhet i nya beslut, impulsivitet och en stark inre kraf.

Jag tackar så otroligt för mitt kraftdjur❤ den kom faktiskt precus när jag behövde den som mest❤ tack🙏❤❤❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke