Dagens budskap❤ 14/6

0

Genom upplevelserna av smärta kommer du lära dig vad det är du inte vill och blir mer medveten av vad det är du faktiskt vill ha. Ingenting har gått fel

Du är redo att gå vidare ifrån din smärta som någon annan har orsakat dig genom antingen handling eller ord. Det finns en ångest över att något har blivit försenat eller en möjlighet har gått förlorad. Kanske satte du för höga förväntningar på något som inte blev som du ville. Nummer 3 är med oss idag och denna siffra är glädjens siffra och det är här det ligger en blockering. Tillåt smärtan att släppas fri genom dina sår i hjärtat, kämpa inte emot, låt smärtan flöda så den släpper taget. Och fastna inte i tankar om varför det blev så här. Låt det vara så som det blev, du har inte gjort nånting fel. När du omfamnar din smärta så kommer den att sjunka undan och läkning kan påbörjas❤


Fjärlislarven utvecklas automatiskt till en vacker fjäril, vilka är dina helt naturliga utvecklings talanger?

Energierna av förvandling dras emot dig nu. Expandera ditt sinne och dina tankar till nya idéer och lösningar. Lär dig någonting nytt! Ha roligt! Och testa dina idéer! Du är fylld av kreativa förnyelser.

En plan kommer komma att bli verklighet, men just nu, är det dags att anpassa och överväga att förändra omständigheterna runt omkring dig för att vägen ska bli så behaglig som möjligt. Var medveten om dina tankar, motivationer och intentioner. Förändra de omständigheter som får dig att känna dig obekväm. Välj dina ord så att dom är i linje med det som du önskar och fokusera bara på dom. Förvandlingen kommer att ske genom ditt mindfullness❤

Månen bäddar om dig in i en trygg omfamning skapad av ljus❤

Månen viskar till dig om inbillning. Någonting är nog inte som du tror att det är eller som det uppenbarar sig. Hela bilden kan inte ses i det bländande ljuset av solen. Koppla upp dig till din intuitiva visdom och känn dig igenom denna situation, dina ögon kanske visar dig hela sanningen. Fokusera på vad som är viktigt i ditt liv just nu.  Och idolisera inte någon annan eller nån situation. Kolla över så att du inte låter din fantasi springa iväg med dig  eller vänder en situation till något som det inte är. Meditera och sammankoppla dig med dina spirituell förmågor. Så ser du den sanna bilden❤

 

 

 

Är du intresserad av att få en personlig budskapsläggning? Kontakta mig då på mejl adressen : oneilluminatedsoul@gmail.com

Just nu kostar dessa 50kr

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke