Nya krafter nya tag äntligen tillbaka🙏❤️

2

Oj vilket uppehåll jag nu har haft, och jag har saknat er❤️ saknat att skriva och saknat mina tort kort❤️

Livet kommer ibland med utmaningar att övervinna , har varit en tuff men givande period i mitt liv. Dessutom avslutet av min Saturn return som varit tuff och som varade i nästan 4år. Jag har jobbat med och släppt gamla blockeringar och rädslor. Har nu blivit 3.0 versionen av mig själv i detta livet ❤️❤️

Nu känner jag mig stark, trygg och redo igen att återuppta denna blogg och hoppa ner i den magiska världen av tarot igen 🥰

Självklart så ska vi nu få ett budskap och dagens budskap kommer med underbara överste prästinnan 🙏❤️

Intuition, helig kunskap, gudomlig feminin energi, det undermedvetna💫

Medan Magikern är det medvetna sinnets och den påtagliga världens väktare, är Översteprästinnan det undermedvetnas väktare och lärare av helig kunskap.

Översteprästinnan, som sitter på tröskeln till det medvetna och undermedvetna, har en medfödd förmåga att resa mellan dessa världar utan ansträngning. Hon lär dig att världen inte alltid är som den verkar och djupare influenser är ofta på gång.
Hon leder dig genom den tunna slöjan av medvetenhet, och erbjuder dig en djup, intuitiv förståelse av universum och en ökad medvetenhet om hemlig eller dold information.
Översteprästinnan betyder andlig upplysning, inre upplysning, gudomlig kunskap och visdom. Hon dyker upp i Tarotläsningar när slöjan mellan dig och underjorden är tunn, och du har möjlighet att komma åt kunskapen djupt i din själ. Nu är det dags att vara stilla så att du kan stämma in på din intuition. Svaren du söker kommer inifrån, från din djupaste sanning och “vetande”. Tillåt översteprästinnan att bli din guide när du vågar dig djupt in i ditt undermedvetna och får tillgång till denna inre visdom.
Anslut till din intuition och ditt Högre Jag genom meditation, visualisering, shamanistisk resa och att vara en del av andliga gemenskaper.


Din intuitiva känsla just nu ger dig användbar information och hjälper dig att bli mer i kontakt med ditt undermedvetna.
Kunskap om hur man löser dessa problem kommer inte genom att tänka och rationalisera, utan genom att nyttja och lita på din intuition, så ge dig själv tid och utrymme att meditera och ta hänsyn till din inre röst. Leta efter områden i ditt liv som kan vara ur balans eller sakna “flow” och lätthet.


Slutligen är översteprästinnan en signal om att du är kallad att omfamna det gudomliga feminina – din koppling till din intuition, medkänsla, empati och inre visdom.
Oavsett ditt kön är det viktigt för dig att balansera och integrera dina maskulina och feminina energier, och närvaron av Översteprästinnan signalerar att ditt heliga feminina behöver din uppmärksamhet just nu.
Känn istället för att tänka. Samarbeta istället för att tävla. Skapa istället för att förstöra. Lita på din Gudomliga Feminina energi, även om den maskulina energin runt dig kan tyckas vara starkare. Var stolt över din förmåga att vårda, lita på, känna och empati istället för att gömma undan det
.❤️❤️❤️❤️

Detta gick mig rakt in i hjärtat❤️
Önskar er alla en underbar dag🙏💫

Självklart erbjuder jag fortfarande privata läggningar .
Just nu i början på året erbjuder jag en fantastisk läggning som visar på vilken årsläxa men har, perfekt så här i början på året🥰 eller se tillbaka vad förra året skulle lära.
Års läxa kostar 150kr
Liten stjärna 70kr
Stor stjärna 100kr
Budskap 50kr
Då är det bara att kontakta mig på min mejl för mer information🥰 oneilluminatedsoul@gmail.com
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Sophie den

    ÄNTLIGEN!! ❤️👏

    Välkommen tillbaka, fina! 🤗🌹

    • 0neilluminatedsoul den

      Tack så jätte mycket 🥰❤️🙏

Lämna en tanke