Ace of Cups ❤️

0

Åh detta underbara kort🙏🥰 vilken härlig start på både dagen och nya vecka😀

Detta kortet symboliserar

❤️Kärlek❤️ nya relationer, medkänsla, kreativitet., nya känslor, känslomässigt uppvaknande, andlighet och intuition

Bägarens ess visar en bägare som svämmar över med fem vattenströmmar. Själva Bägaren representerar ditt undermedvetna. de fem vatten strålarna symboliserar dina fem sinnen och den mäktiga känslan och intuitionen som flödar inifrån dig.

Vattnet på kortet symboliserar även våra rena orörda känslor. Handen som håller i bägaren glider ut ur ett moln, en symbol för din koppling och medvetenhet till andlig energi.

Handen sträcker fram bägaren som i ett erbjudande till mottagaren att ta en drink. Om du tar det här erbjudandet och dricker ur den här bägaren så kommer du fyllas av känslomässig såväl som andlig tillfredsställelse.

För att få den typ av känslomässig eller andlig tillfredsställelse som avbildas i Bägarens Ess, måste mottagaren följa sin inre röst och förbli den trogen, oavsett situation.

Detta kommer att kräva känslomässig disciplin, men belöningarna som detta kan ge antyds i själva kortet: överflödande glädje och lycka.

Nedanför handen finns ett stort hav täckt av lotusblommor, vilket betyder uppvaknandet av den mänskliga anden. En duva stiger ner mot bägaren – en symbol för gudomlig kärlek som flödar genom vattnet från det undermedvetna till medvetenhet.

 

Upprätt betydelse

Med bögarens Ess strömmar gudomlig kärlek och medkänsla genom dig. Du är ett kärl för djup, andlig kärlek från universum, och du kan inte låta bli att låta den kärleken flöda genom dig och in i världen.

Du tar emot kärlek, du ger kärlek, du ÄR kärlek. Ditt hjärta svämmar över.

Nu är den perfekta tiden för dig att öppna ditt hjärta och uppleva det rika flödet av känslor som är tillgängligt för dig just nu.

Du är mer mottaglig för kreativa möjligheter, kärleksfulla kontakter och djup medkänsla för andra levande varelser.

MEN💫 Som med alla ess i tarotens alla sviter, kommer Sam sagt detta kort som en inbjudan. Kommer du att ta det? Kommer du att säga “Ja!” till gudomlig kärlek och medkänsla. Detta Ess har potentialen för andlig och känslomässig uppfyllelse – men bara om du omfamnar det med ett öppet hjärta.

Detta kort dyker ofta upp i läggningar när du är börjat känns dig redo och börjat försiktig öppna upp för att uttrycka dig på nya kreativa sätt , speciellt när du kan låta dina känslor skina genom dina ansträngningar.

Du kan bli inspirerad att starta ett nytt projekt, ta en konstkurs eller till och med ägna dig åt någon uttryckande dans.

Vid denna tidpunkt i ditt liv då du har tackat ja till bögarens erbjudande så är du bekväm med vem du är och uttrycker gärna denna del av dig själv för andra. Du ser ny potential i att låta dina kreativa energier flöda. Låt din fantasi och talang utvecklas till nya möjligheter.

Ess av bägare är välkänt för att det ofta representerar en ny relation, vare sig det är en vänskap, en ny familjemedlem vare sig det är en liten bebis eller en ny kattunge eller en blommande ny romantik.

Det är spännande – till och med fladdrande – och du är så glad över att ha träffat någon som du kan dela en speciell koppling med. Ge dig själv tillåtelse att öppna dig för att ge och ta emot villkorslös kärlek, och du kommer att märka att tillgivenhet flödar utan ansträngning när du är i detta kärleksfulla sinnestillstånd.

Vattnet i kortet återspeglar känslornas flöde, och därför antyder Ess av bägare att den entusiasm ni två genererar kommer att få er upphetsade både om er själva och livet.

Det finns en generös, medkännande sida också. Se detta som en tid för att ge (inte ta) och utnyttja alla möjligheter att hjälpa andra. Du har kraften att dela med dig av din inre utstrålning och positiva energi, vilket ger stor lycka till dem runt omkring dig. Och du kommer att upptäcka att ju mer du ger, desto mer får du på flera nivåer.

Slutligen kan esset betyda befruktning, graviditet eller födsel. Men då behövs en lite större läggning då omkringliggande kort är det som avslöjar😉

På ett mer metaforiskt plan kan det innebära födelsen av en ny idé eller en gnista av inspiration – något som du kan investera mycket kärleksfull och kreativ energi i.

Att få Denna underbara bägare upprätt visar att det är dags att släppa lös det känslomässiga bagaget du har och börja leva ditt liv fullt ut.

Precis som med *alla andra ess i alla sviterna* finns det en ny början som indikeras här – en chans att börja om på nytt. Men men men, detta är erbjudande så som alla andra Ess i tarot, Ja det finns har dör dig jag vill att du ska ha detta, få detta. Din enda uppgift är att djupt inne i dig själv tacka ja till detta erbjudande

Det kan komma i form av att öppna dig för möjligheterna med nya relationer, romantiska eller på annat sätt, som har förmågan att göra dig känslomässigt tillfredsställd.

Frigörelsen som indikeras av detta kort kan antingen vara andlig eller känslomässig, beroende på vad du går igenom. Kortet kan dyka upp kan vid en läsning efter en lång period av att ha varit ensam eller uthärdat något som sårade dig djupt känslomässigt, och dess närvarande kan nu vara där för att säga sig dig att ett nytt blad ska nu vändas.

Det är viktigt för en att öppna sig för fler möjligheter till vänskap, kärlek och andlig lärdom. Det finns en chans nu att lägga ditt förflutna bakom dig, för du är erbjuden bägarnas gåvor.

Det är upp till dig om du tar bägaren och dricker till fullo.

 

 

Privata läggningar ❤️

Års läxa kostar 150kr

Här ser jag över inte bara ditt år, utan din själs och personlighets läxa för året.

Liten stjärna 70kr

Här ser vi vad som du har bakom dig, vilken energi som du påverkas av från tidigare, Vi ser på vad som sker nu, vilken vägledning som behövs. Och tillsist ser vi vad utfaller blir ❤️

Stor stjärna 100kr

Här tar vi en titt på ditt inre, din själs grund energi, den som kanske inte alltid utspelar sig men som ändå är du, vi ser vad du har för röd tråd just nu. vi ser över vad som du har bakom dig, vilken energi som du påverkas av från tidigare, Vi ser på vad som sker nu, vilken vägledning som behövs. Och tillsist ser vi vad utfallet blir ❤️

Budskap 50kr

Här kan du få dig en enkel vägledning/budskap som dina änglar vill förmedla till dig som dom känner att du behöver veta just nu❤️

För dom som vill gå djupare så finns även det keltiska korset

Då är det bara att kontakta mig på min mejl för mer information🥰 oneilluminatedsoul@gmail.com

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke