Dagensbudskap❤

2

Du kommer klara det!❤

Vem är jag ? Vart ska jag? Varför är jag här? Är det så här det ska vara? Vad är meningen med livet?

Går du i dessa tankar så är detta budskap till dig ❤

Detta är dom vanligaste frågorna man börjar fundera över när ängeln av uppvaknande har tagit sig plats i ens liv. Ängeln kommer med konstruktiva förändringar med ditt liv, för att du vågade söka din sanning. Detta kan uppenbara sig genom att du genomgår en tyst deprition i ditt vardagliga liv så långt att det börjar genomsyra hela ditt liv. Men det är inte heller helt ovanligt att du börjar uppleva mera glädje, inspiration, entusiasm och börjar göra nya spännande saker som ger en känsla av att vara en del av en större helhet.

Du känner att det finns en större mening än att bara gå till jobbet och tillfredsställa dina materiella behov när denna ängel är hos dig.

Bara upptäckten av att denna känsla existerar är tecken på att du är på väg mot ett andligt uppvaknande.

Du kommer verkligen känna dig bättre och gladare när du börjar ta hand om dina andliga behov.
Det finns några täcken som är viktiga när du genomgår din andliga förvandling, som visar att andliga förändringar kommer att ske. Du kanske inte känner igen dig själv just nu. Men va inte rädd, ängeln är med dig och allt behöver genomgå för ditt högsta bästa. Varje individ har sitt eget specifika att gå igenom. Det är en period som kommer att gå över. Va inte orolig. Det är helt normalt att du känner dig ledsen och ensam även fast du har familj runt dig. Sover dåligt eller drömmer konstigt. Förhållanden kan splittras, för att läkas. Du kan ha ont i kroppen som ryggen eller nacken. Ängeln vill verkligen säga dig att inte vara orolig, du kommer komma tillbaka som en phoenix fågel med en ny roll och tillfredställelse❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Hanna den

  Hej. Så intressant
  Ja känner precis så där nu. Är precis där.

  🥰

  • 0neilluminatedsoul den

   Tack! Åh va härligt att höra! Hoppas allt blir underbart för dig 😍

Lämna en tanke